IQI-1024x256

Rancang Nak Jual Rumah & Perlukan Khidmat Agen Hartanah?

Lengkapkan Info Dibawah Untuk Kami Bantu Anda

AGEN HARTANAH NO. 1 DI JOHOR

JOM KENALI SIAPA AGEN HARTANAH BERDAFTAR ANDA...

Hi, Saya Zulkhairy Dari IQI Realty Ejen Hartanah Berdaftar Dengan Lembaga, Penilai, Pentaksir & Ejen Harta Tanah Malaysia. Saya Telah Membantu Ramai Pemilik & Pelabur Hartanah Halam Urusan Hartanah Jual & Sewa Rumah Di Sekitar Johor.

JOM KAMI BANTU MUDAHKAN URUSAN JUALAN RUMAH ANDA...

Khidmat Nasihat PERCUMA

Kami akan bantu anda agar lebih jelas dengan urusan jual beli rumah melalui khidmat nasihat secara professional mengikut standard yang telah ditentukan oleh Lembaga Penilai Pentaksir Ejen Hartanah (LPPEH) sebagai seorang ejen hartanah berdaftar dan terlatih. Ini penting kerana seorang Ejen Hartanah Berdaftar yang menguruskan jual beli rumah & hartanah sentiasa dipantau oleh LPPEH supaya kepentingan pihak penjual & pembeli terpelihara.

Semakan Harga Terkini 2023

Kami akan bantu anda buat semakan harga pasaran rumah anda secara PERCUMA. Ini penting bagi mengelakkan anda rugi besar akibat kesilapan harga jualan & memastikan rumah cepat jual serta dijual pada keuntungan maksima.

APA KATA PELANGGAN KAMI..

Khalid
KhalidBandar Baru Kangkar Pulai
Read More
Penerangan proses jual beli yang sangat jelas. Alhamduliilah dalam tempoh tak sampai sebulan rumah saya jual berjaya dapat pembeli. Tq En Roslin.
Sufian
SufianTaman Bestari Indah
Read More
Saya ambil keputusan untuk melantik ejen hartanah berdaftar dan serahkan semua urusan penjualan kepada ejen hartanah berdaftar sahaja. Saya tak pening kepala dan saya boleh fokus pada kerja dan famili saya. Tak perlu susah-susah nak jawab panggilan telefon pembeli. Yang paling best, rumah saya terjual dalam tempoh 2 minggu sahaja! Mungkin rezeki saya kot. Apa-apapun terima kasih En. Roslin bantu saya untuk jualkan rumah saya. Terbaik!”
Aziz
AzizTaman Pulai Indah
Read More
Saya nasihatkan untuk sesiapa yang plan nak jual rumah tu jangan terburu-buru, Sebaiknya dapatkan semakan harga sebelum jual & paling penting gunakan khidmat agen hartanah berdaftar. Tq en roslin bantu saya dapatkan pembeli dengan kadar yang segera. Alhamdulillah

BERMINAT NAK DAPATKAN KHIDMAT NASIHAT

PERCUMA

Dapatkan Persediaan Selamat Sebelum Jual Rumah Dengan Mengisi Maklumat Anda Di Bawah Sekarang!

Lengkapkan Info Dibawah Untuk Kami Bantu Anda

OFFICE ADDRESS
13-14, Austin 18 Versatile Business Suites, Jalan Austin Perdana 3, Taman Austin Perdana, 81100 Johor Bahru, Johor
© Jauharproperty 2023